Alla inlägg under mars 2011

Av langtanefterbebis - 10 mars 2011 20:44

Helluu!! Jag har precis gjort ngt syndigt...slängt i mej en pizza=) Men shit va gott det var. Orkade inte hela,så resten får följa med som matlåda i morgon=) Ibland måste man få synda. Höhö. Är riktigt trött idag,så får bli sängen snart. I morgon är det fredag,mysigt.


Har inte känt bebis ngt nu på kvällen,men i morse så sparkade den så mkt att jag hade svårt att koncentrera mej på annat. Satt nämligen i en fåtölj på jobbet och slappade,det var inte populärt=) H*n vill väl att jag ska röra på mej antar jag.


Nä,detta blev ett tråkigt inlägg.



V.24 i morgon

 

Av langtanefterbebis - 9 mars 2011 10:12

God morgon gott folk. Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort=) Har varit uppe sen kl 8 och pluggat. Åh,fattar inte hur jag ska klara detta. Det är så sjukt mkt att läsa så det är inte sant. Cellen,sinnerna,cirkulationen,nervsystemet m.m m.m Usch..vissa kap är jätte intressant och jag känner verkligen att jag lär mej,men en del är så svåra att man bara vill ge upp. MEN jag ska fixa detta. Men alla mina vänner får ursäkta att man inte hinner ses. Varenda lediga dag(som idag) så måste jag sitta hemma och läsa. Jag är en sån person också som måste läsa väldigt mkt för att förstå och få in det,medans andra har superlätt för att lära...


  Hej kroppen=)

Av langtanefterbebis - 8 mars 2011 23:06

Klockan är 23 och jag ska strax lägga mej. Har jobbar fram till kl 22,sen kollat på Big brother. Fick hem ett par jätte snygga skor idag med 12 cm klack,gick med dom i 5 min sen tvingades jag inse att jag inte kommer att kunna gå i så höga klackar när jag är gravid. Så jag fick springa hem och byta till gympaskor och åka till apoteket och köpa stödstrumpor. Ut med snygga skor med klack och in med gympaskor och stödstrumpor. Hmm..aja. Vill juh inte ha åderbrock så lika bra att använda strumporna och jag ska faktiskt erkänna att det var sååå skönt att få på sej dom. Särskillt eftersom jag får så mkt på jobbet. Men jag fick hem en pyjamas också som jag kunde ha=) Jätte fin och skön.


såhär ser lilla magen ut idag. v.22+4=v.23

  


Det var allt. God Natt

Av langtanefterbebis - 8 mars 2011 09:18

God morgon. Va jag har sovit dåligt inatt. Jag och Alex kollade på "En unge i minuten" när han kom hem mitt i natten=) Jag grät massa=) Men sen inatt så har jag drömt massa konstiga drömmar. Drömde att jag låg på förlossningen och att mamma och pappa var med och att det aldrig satte igång. Har varit mkt bebissnack här nu,säkert därför jag drömde så. Igår på jobbet så gick vattnet på en tjej och hon hade förvärkar och sen programmet då. Jag längtar så efter att få min lilla bebis till världen. Fick hem två bodys igår som jag beställt hem från HM.


Första kläderna=)

 

Av langtanefterbebis - 7 mars 2011 15:12

Måndag igen och jag ska strax iväg till jobbet. Har pluggat några timmar nu med,men är grymt trött och när jag är trött så har jag svårt att få in all information som står i böckerna. Nu läser jag om centrala nervsystemet och ni hör juh själva hur kul det låter. Det är riktigt mkt info och riktigt svårt-men det är bara att läsa och läsa och läsa. Till slut så sätter det väl sej.


 Lilla bebis där inne är väldigt aktiv och sparkar massa hela tiden. Tycker det är mysigt=) Nu har vi äntligen köpt en filmkamera också,så nu kan vi filma och fota massor. Sen blir det såklart att filma förlossningen. Spännande=) Har börjat bli rädd och nervös inför förlossningen de senaste. Är så rädd att min kropp inte kommer att orka eller att det ska hända mej eller bebisen något. Jag vet inte,det är säkert helt normalt att känna såhär,men det är lite jobbigt. Sen är jag såklart rädd för smärtan,det är nog det värsta. Är rädd för att spricka och att det kommer bli en jobbig förlossning=( Ska prata lite med barnmorskan när jag ska dit nästa gång.


  



Av langtanefterbebis - 5 mars 2011 19:51

Jag och Alex skulle ha myshelg denna helgen och bara njuta av varandra. Gå på stan och vara ute och gå med Maxen. Men,som vanligt så är det ngt som krånglar i vårat hus. Känner mej så fruktansvärt nedstämd och har gråtit i typ 4 timmar. Vad har vi gjort för att förtjäna detta? Nu har vi ingen fungerande spis,ingen kyl och frysen i källaren gick också sönder. Känns som att man inte orkar/kan bo här mera nu. Jag blir så fruktansvärt deppad av allt det här och att det aldrig blir bra...


Men mitt i allt det jobbiga så får Alex känna första sparken...mot sin kind med=) Han låg och lyssnade på magen och pratade med lilla bebis och då helt plötsligt så sparkar den till rätt i pappas ansikte=) Det var så himla mysigt=) är i v.22+2 idag.

Av langtanefterbebis - 2 mars 2011 21:44

Var längesen jag skrev ngt nu...men det har inte hänt så mkt. Har varit inne hos Camilla hela dagen. Haft en supermysig dag med mkt skratt som vanligt=) Känner mej trött i hela kroppen nu. Bebis rör sej massa och jag känner den flera gånger om dagen,men mest på kvällen när jag lägger mej i soffan och slappnar av. I morgon så är jag ledig,så jag ska sitta och plugga hela dagen. Ser faktiskt fram emot det,eftersom jag tycker det är väldigt intressant.


v.21+6

 


I övermorgon så går jag in i v 23=) Tiden går fort=) Längtar så efter att få sej lilla bebisen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards